top of page

Alt det jeg taler med mig selv om nu.


Mit lille bofællesskab som en gang indeholdt 2 personer, og en hund er nu nede på 1 person.


Ingen overraskelse her.


Det som er gået op for mig, er at alle de snakke Carsten og jeg havde om livet. De mennesker vi havde i vores liv, arbejde, venner osv. Det talte vi om sammen, vi delte vores tanker, bekymringer, udfordringer og bestemt også de gode ting. De sjove oplevelser.


Men kender vi det ikke alle sammen, det her med at have nogen lige ved hånden at tale med. Gerne lige i det øjeblik når en tanker kommer forbi.


Der var en gang hvor jeg kunne dele den spontant, få luft, komme på en ny tanke eller ide. Og så havde jeg en som lyttede på mig. For det meste :0)


I dag skal jeg planlægge, når jeg har noget jeg gerne vil tale om. Den form for behovsudsættelse har jeg ikke været vant til. Og det er nogen gange så alt luft fiser ud af mig. Altså en veninde skal jo have tid, til at tale med mig.


Eller også går jeg i gang med at tale højt med mig selv. Ingen uenigheder her. Her kan høretelefoner, tage den værste skræk for de mennesker jeg møder når jeg går tur. Så tror jeg selv på, at de ikke tænker jeg er tosset.


Jeg har heldigvis, mennesker jeg kan gribe ud efter i mit liv, og det er jeg evig taknemmelig for.


Det er bare at når livet bider mig lidt i måsen, og det gør livet jo indimellem. Så er den gamle luksus væk, og jeg skal selv gå og tumle med det som er.


Og det var jo også for det meste en kæmpestøtte, at have Carsten og dele tingene med.

Vi var bestemt ikke altid enige, men bare det at smide et emne op og få talt om det. Det kan altså bare noget, og det kan jeg mærke jeg mangler.


Syntes bare det her er et interessant emne, og det gav mig en masse tanker, inde i mit lille hoved.Seneste blogindlæg

Se alle

En af de der dage.

Kort tid efter Carsten var død, stod jeg op og kiggede ud i verden, træt fordi jeg sov så dårligt. Det er mærkeligt at sove alene når man er vant til at være 2. Jeg var træt, men stod op fordi min kro

_MG_7998_lang_cut_BONUS.jpg

Har du et spørgsmål

til emnet?

bottom of page