top of page

Vi er alle født med evnen til, at have det godt!

Og det gælder også børn med angst, eller børn og unge som ikke trives lige her og nu.


Vi er født sunde, indeni. Det er der bare ikke nogen som har fortalt os.


Alle kan opleve perioder hvor livet føles tungt og udforeende, og gå rundt med følelsen af ikke, at have det godt.


Men vi har en helt fin normal tilstand som vi altid kan komme tilbage til. Der hvor vi er i ro med livet.


Selv når vi oplever, at vores barn eller unge menneske har fået angst. Så er det godt, at vide og få øje på, at de godt kender til følelsen af, at have det godt. Tænker, du måske selv nemt kan få det på nethinden, som forælder. Alle de dage hvor i har haft det skønt, har grint, fjollet og bare haft en god dag i hinandens selskab.


De fleste børn og unge, er måske ikke bevidste om, at de bare gerne vil have det godt. Men en vigtig pointe er, de ved godt hvordan det føles. De har oplevet det masser af gange.


Tit når vores børn har det svært, så kan vores fokus som forældre ende der. Vi taler om det, og giver det opmærksomhed. Helt naturligt, for vi vil jo bare gerne forstå det, og hjælpe med, at løse det.


Hvis fokus kan tages lidt væk fra det som er svært lige nu. Bruge tiden på det som du ved dit barn trives med. Lave noget godt sammen, så det ikke bare er det svære som ligger forrest. For vi har en tendens til, at tage fat i det som ligger top of mind.


Bare det, ønsket om at få det godt igen, er et super godt udgangspunkt.


Og den bedste start til, at gå den vej.


Hvis du har brug for en snak, så er du velkommen til at skrive til mig. Så finder vi en tid som passe hos os begge 2.Seneste blogindlæg

Se alle

En af de der dage.

Kort tid efter Carsten var død, stod jeg op og kiggede ud i verden, træt fordi jeg sov så dårligt. Det er mærkeligt at sove alene når man er vant til at være 2. Jeg var træt, men stod op fordi min kro

Comentários


_MG_7998_lang_cut_BONUS.jpg

Har du et spørgsmål

til emnet?

bottom of page