top of page
47575374_2307334592871410_7785019250707529728_n.png

Anbefalinger

Thomas, 24 år:

 

"Jeg har modtaget tankefeltterapi i forbindelse med jeg ramte en rigtig dårlig periode, med depression og angst og havde i den forbindelse brug for hjælp. 

 

Jeg fik anbefalet Pernille gennem en bekendt der har modtaget behandling hos hende. 
Behandlingen forgår professionelt og meget personligt, samt Pernille lytter og er god til at give råd og vejledning i hele processen, man føler sig godt tilpas og godt til rette hos Pernille.

Det hele forgår på ens egne premisser og man har derfor også selv stor indflydelse på hvad der skal ske under behandlingen, hvilket jeg personligt syntes er super godt da man så får mest muligt ud af behandlingen.

Jeg modtog behandling 3 gange og kunne allerede efter første behandling mærke en smule forskel, og efter den 3 behandling hvor man har modtaget terapi samt redskaber til brug hjemme, virkelig kan mærke en forskel i dagligdagen samt under behandlingen.

 

Det er min hensigt at fortsætte behandlingerne med større mellemrum da det giver en plads i hovedet og ro i kroppen.

 

Pernille kan varmt anbefales!"

Majbritt, mor til dreng på 12 år

 

"​Pernille er virkelig god til børn. Min søn har svært ved at gå i skole og slås med ondt i maven og hovedpine. Da han mødte Pernille første gang, havde han ikke gået i skole i næsten to år. Han var angst og ulykkelig og ikke i stand til selv at tage kampen med sine problemer op.

 

Da Pernille tilbød at behandle min søn med EFT, var jeg skeptisk, for alt andet var prøvet, og min søn kæmpede med næb og klør imod enhver form for hjælp, jeg forsøgte at få i stand. Men Pernille var ikke psykolog og hun begyndte ikke at bore i følelser eller presse ham til at fortælle. I stedet sludrede hun bare med ham, og fik ham til at grine og slappe af. Hun var rigtig god til at vinde hans tillid, og det gik overraskende hurtigt. Allerede efter ti minutter kunne jeg begynde at få øje på min "gamle" søn igen. Han åbnede op, smilede og var glad!

 

Rom bliver som bekendt ikke bygget på en dag, men da min søn selv bad om at blive tappet af Pernille igen, var jeg ikke i tvivl om, at han selv mærkede, at det hjalp. 

Nu har han fået fem behandlinger, og han er næsten ikke til at kende. Han har stadig sine udfordringer, men mavepinen er væk og hovedpinen er betydeligt mindre. Han er blevet mere social, har fået mod på livet og har fundet kræfterne og troen til at kunne kæmpe for sig selv, og han er begyndt at gå i skole igen. 

 

Pernille er utrolig tillidsskabende, sød og rar at være sammen med. Hun har en særlig evne til at kommunikere med børn uden at tale ned til dem, men med tålmodighed og venlighed. Hun har skabt mirakler for min søn (og mig!) og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger."

Mona, 64 år

 

"Jeg kan varmt anbefale at få behandling hos Pernille. Jeg havde døjet med smerter og mindre bevægelighed i min skulder efter et fald. Jeg havde prøvet, fysioterapeut, kiropraktor og chokbølge. Alle behandlinger havde en smule effekt men ikke noget der gjorde den store forskel. Så fik jeg massage hos Pernille og efter 2 behandlinger havde jeg større bevægelighed og stort set ingen smerter i min skulder mere.

 

Pernille lytter og kan med sine følsomme fingre lige nøjagtig finde frem til hvor problemet er. For mig er det at få behandling af Pernille både en gave til min krop og mig selv. Tak Pernille."

Betina, 51 år

"Den 9. sep. skulle jeg løbe Berlin Marathon. Jeg havde trænet og trænet og var egentlig så klar som jeg kunne blive rent fysisk, men jeg havde en blokering  hvor jeg kunne mærke, at jeg var nervøs og usikker på om jeg kunne gennemføre løbet. Jeg var også pludselig i tvivl om for hvis skyld det var, at jeg skulle løbe dette løb på en bestemt tid, der susede en masse tanker rundt i hovedet på mig og jeg følte mig utrolig forvirret og havde lidt svært ved at finde hoved og hale i det hele.

Jeg gik og tumlede med problematikken i noget tid og var meget tæt på at aflyse løbet, så fik jeg en snak med Pernille som foreslog mig, at jeg kunne prøve noget tankefeltterapi!!. Jeg skal indrømme, at jeg var noget skeptisk, jeg havde lidt svært ved at se hvad lige præcis tankefeltterapi kunne gøre for mig, men jeg besluttede mig for at prøve det, det værste der kunne ske, var at det ikke virkede.  – men det gjorde det.

Pernille hjalp mig med at fokusere på det, der var min udfordring (den var jeg faktisk i tvivl om hvad var ) men, Pernille guidede mig på fineste vis  igennem med en blanding af ”tapping” på forskellige områder og en fokusering på det som udfordrede mig i hele mit tankemønster. 

Det var en helt speciel og dejlig oplevelse af pludselig at bliver klar på hvad den grundlæggende årsag var og derefter blive fri af den ved tapping.

Da jeg var færdig, var jeg ret klar på hvad jeg ville og jeg gennemførte mit Marathon med en rolighed og afklarethed  som jeg ikke har haft længe og løb det på  rigtig rigtig god tid.

Jeg kan på det varmeste anbefale tankefeltterapi, jeg tænkte at det var lidt hokus pokus, men der blev jeg klogere."

bottom of page