top of page


Mental sundhed og tankefelt terapi. 

Mental sundhed

Kan helt enkelt beskrives som, at vores tanker skaber vores følelser.

Kvaliteten kan måles i, hvor vi er henne i vores humør barometer. Jo bedre humør, jo bedre, og mere rare tanker har vi. Den anden vej rundt, så er kvaliteten ikke så god. 

Vi er i live og derfor kan vi tænke og det er jo smart. 

Til gengæld er det ikke svært, at tænke sig helt hegnet. For mange af vores tanker, handler om fremtiden, eller fortiden. Meget sjældent om det nu vi er i, altså lige her og nu. 

Når vi lærer og ser, at vores tanker er med til, at gøre os stressede, bange, bekymrede osv. så kan vi også få øje på, at det ikke er alle vores tanker, vi behøver tage helt så alvorligt. 

For de fleste af os, gælder det, at det er det vi har lært. Vi skal tænke over tingene. Der ligger bare en kæmpe frihed i, at være lidt mere nysgerrige, på hvad det er vi tænker.

Et vigtigt barometer, gør vores tanker os godt? Eller bliver vi påvirkede på den kedelig måde. 

Alt det her lærer jeg jer, når i kommer her hos mig. Det er super spændende, og der ligger en kæmpe frihed, og ro på den anden side, når det giver mening. 

Tankefelt terapi ​

Også kaldet tapping. 

Her bruges punkter i ansigtet, på overkroppen og fingrene til at tappe blidt, 5 grams tryk. For at dæmpe et traume, en følelse som kan mærkes i kroppen.

 

Hvert punkt repræsenterer en følelse. 

Det er en meget blid behandling, og er nemt at lære. Jeg giver altid en tegning med hjem, så i kan bruge det sammen hjemme. Så I kan huske punkterne. 

En effektiv måde at få det bedre på. Og sjov at lære. 

 

bottom of page