top of page
Nyt billede til hjemmeside 2 louise H.jpg

Om mig

Jeg ved, at det kræver mod, at tage hånd om sig selv.

Men jeg ved også, at de fleste har det mod i sig.

Mig og min historie

En af mine største ønsker er, at give det videre, at vi skal have det godt. At det er ok at have det godt, og leve et liv i balance. Og at det ikke er svært, at have det godt, snarer tværtimod. 

Det lyder flot det der balance. I virkeligheden handler det for mig om at vi lever et autentisk liv, hvor vi kan være dem vi inderst inde er. At vi finder det sted, i os selv, hvor andres mening, ikke er vigtig. Det vigtigste er hvad vi selv syntes.

En af mine største forcer er min livsglæde og min kærlighed til børn og unge mennesker. Når man kommer her hos mig, så må man være lige præcis som man er, og det må også gerne være lidt sjovt at være her.

Som udgangspunkt ser jeg det menneske jeg skal hjælpe, ikke hvad som ikke fungerer eller som er svært. Vi tager tingene i helt roligt og med tålmodighed. 

Det er vigtigt, for mig, at dit barn eller unge menneske kan følge med og føler sig tilpas med at tale med mig. Vi har ikke travlt, det er bedre med en god start.

Det kan jeg tilbyde dig: 

  • Uddannet Zoneterapeut i 2013

  • Uddannet Tankefeltterapeut hos Heilesen & Mygind i 2016

  • Uddannet Børnekonsulent hos Mette Barfoed i 2018

  • Bars-Behandler hos Birgitte Kongskov Leth i 2019

  • Uddannet mentor i mental sundhed hos Intakt i Slagelse

Min uddannelse til Tankefeltterapeut, her fik jeg sat krop og sind sammen.

Med den her uddannelse, havde jeg lige pludselig et redskab til, at kunne hjælpe, på en nem og effektiv måde.

Børnekonsulent, her lærte jeg meget mere om børn, og mange forskellige muligheder for, at kunne hjælpe dem. Fantastiske værktøjer. Det er så simpelt og nemt, at bruge, og har den vildeste effekt. Børn kan bare noget, og har meget nemmere ved, at give slip på det de ikke trives med. 

Coach i mental sundhed, her har jeg lært om tanker, hvad de gør ved os.

Mange af os går rundt og tror at livet sker imod os. Men faktisk kan vi kun opleve livet gennem vores egen tanker, eller briller. Det er altid de tanker vi tænke i nuet som, vi reagerer på og føler. Besøger vi fortiden, noget som er sket, ja så er det, det vi mærker. Det samme gør sig gældende for den fremtid, som vi ikke kender endnu. Det kan være noget vi er nervøse for ville kunne ske, eller frygter vil ske. Og det kan vi mærke nogen gange i hele kroppen, men især vores følelser.

Så det handler kort fortalt om, at lære at blive mere bevidst om hvad der sker indeni os. At vores tanker ikke kan skade os, selvom de kan føles voldsomme. Ja, det er en helt ny måde, at være i livet på. Det bliver knap så alvorligt, og mere tillildsfuldt, når vi begynder at kunne forstå os selv igennem vores tanker. 

 

Mit fokus i dag, at hjælpe mennesker, både de store og de små, til at finde balancen.

Hvis du tænker at du godt kunne bruge min hjælp, kan du udfylde en besked til mig længere nede.

Det kan også være du har brug for en afklarende samtale, så skriv endelig til mig. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tage en snak.

bottom of page