Om mig

Mig og min historie

Jeg hedder Pernille Bothmann og er født i 1970. Jeg er mor til en fantastisk søn, hundemor til en cairn terrier ved navn Bongo og kæreste med Carsten.

Jeg er i helt ned i tæerne et glad menneske. Jeg elsker den energi der er mellem os mennesker når vi mødes. Og så er jeg utrolig god til, at læse andre. Se deres udfordringer og have et løsning til hvor de skal gå hen i stedet for. Men altid med kærlighed og fokus på det enkelte menneske.

For det meste griner jeg nok 1.000 gange om dagen. Jeg glædes især over de små ting i livet. Se fugle samles på himlen og flyve i formation, en smuk aften himmel, sådan nogle ting gør mig taknemmelig for livet.

 

Mit fokusområde var i første omgang børn, især fordi de er så umiddelbare og ligetil. De siger hvad de mener, og det er jeg helt vild med.

 

På min vej har jeg fået øje på, hvor vigtigt det er, at få forældrene er med!

Vi påvirker jo hinanden.

Begge veje, men det er især som forælder, at det er nogle store sko, at træde ned i.

Det er ikke altid nemt, og derfor er det netop sådan en som mig, en god og kærlig hjælper, som skal til.

For jeg har selv gået vejen.

 

Det, jeg kan:

  • Uddannet Zoneterapeut i 2013

  • Uddannet Fysiurgisk massør i 2015

  • Tillægskurser til massage

  • Cupping, Triggerpunkter og Healingsmassage

  • Uddannet Tankefeltterapeut hos Heilesen & Mygind i 2016

  • Uddannet Børnekonsulent hos Mette Barfoed i 2018

  • Bars-Behandler hos Birgitte Kongskov Leth i 2018

 

Under min uddannelse til Tankefeltterapeut fik jeg virkelig sat krop og sind sammen. Og alt gav bare mening på en helt anden måde end tidligere. Før kunne jeg jo godt se problematikkerne. Men med den her uddannelse, havde jeg lige pludselig et redskab til, at kunne hjælpe, på en nem og effektiv måde.

Under min uddannelse som Børnekonsulent lærte jeg meget mere om børn, og mange forskellige muligheder for, at kunne hjælpe dem. Fantastiske værktøjer. Det er så simpelt og nemt, at bruge, og har den vildeste effekt. Børn kan bare noget!

 

Mit fokus i dag

Jeg ser jobbet som forældre som, at være det store skib, som har alle lys tændt og lyser op i mørket. Vores børn er små joller som vi trækker efter os. Slukker vi lyset, ja så kan de jo ikke finde den retning vi gerne vil have dem i. Så det er vigtigt, at vi har fokus på, at have tændt alle lys og være i balance.

Min største rejse

For 7 år siden fik jeg stress, og dér startede den største rejse i mit liv. På bagkant af dét, uddannede jeg mig nemlig til zoneterapeut og efterfølgende massør. Det var her, jeg for alvor fik øjnene op for det, som i dag interesserer mig mest; nemlig at krop og sind hænger sammen. For når vi oplever problemer i bevægeapparatet eller har det skidt indeni, så giver det sig også til kende i kroppen. Ying & Yang.

Sådan startede min interesse for Tankefeltterapi

For tre år siden kom en kollega og fortalte mig, at hun var træt af at være så begrænset. Pga. alvorlig sygdom i den nærmeste familie var hun begyndt at blive angst for mange ting: at flyve, tage med toget, køre ned i en parkeringskælder, tage en elevator, køre over en bro eller ind i en tunnel. 
 

Vi talte sammen om det flere gange, og jeg foreslog hende at prøve tankefelt terapi. Under min uddannelse som zoneterapeut, fik vi nemlig en lille forsmag på TFT (som det kaldes i forkortet udgave), og jeg tænkte, at hvis jeg nu læste lidt op på det igen, så kunne jeg måske hjælpe hende.

 

Så jeg gik i gang og købte Nick Ortners bog, ”Sæt livet fri” – en klassiker indenfor TFT. Jeg fik læst, prøvet det på mig selv og så gik vi i gang, min kollega og jeg.
Det var en vild oplevelse. Efter første session skrev hun til mig: ”Ja, så har jeg kørt med tog, og jeg tænkte hele vejen: Jamen, hvad er problemet, det her kan jeg jo godt!”
Jeg jublede selvfølgelig i den anden ende - armene var oppe over hovedet i mange timer efter. Jeg tror faktisk også, jeg tog en lille dans!
 
Det gav mig blod på tanden, jeg købte flere bøger og vi gik i gang med at tage hul på flere af de ting, som hun var angst for. Men jeg kunne godt mærke, at hvis jeg virkelig skulle have skovlen under det her fag, så var jeg nødt til at tage en uddannelse. Det er nemlig vigtigt for mig at have min faglighed på plads. Derfor gik jeg i gang med at uddanne mig til TFT terapeut, så jeg nu har lært faget fra bunden og dertil har fået en masse værktøjer at gøre brug af. Og jeg er ærlig talt rigtig god til det 😊

Og lidt om Bars behandling..

 

Bars er så rolig en behandling. Du smider dig på briksen, du må tale eller sove. Det bestemmer du helt selv. Så bruger jeg min energi på, at hjælpe og give balance. Det er både mystisk og fantastisk afslappende på samme tid. Jeg har selv oplevet at slippe fysiske smerter, samt blive et meget mere tydeligt menneske for mine opgivelser.

 

Nu fløjter jeg igen!

 

Min rejse har været lang, spændende og omkring mange steder for at ende hér, hvor jeg er i dag. Og det her er min hylde og det sted, hvor mit hjerte banker allerhøjest og i takt med mig!
 
At sidde med et menneske som har det svært, er ked af det, angst eller bange er et stort privilegium, og at kunne hjælpe og efterfølgende se lettelsen, glæden og aha-oplevelsen lande, ja, det stor-elsker jeg.


Det var udfordrende for mig at være så ked af det og så følelsesløs i lang tid gennem min egen stressperiode. For jeg er en af den slags mennesker, som er født bundglad og som altid synger, fløjter og nynner. Det gjorde jeg ikke i flere år, og det var mærkeligt.
 

Men i dag fløjter jeg igen. Hunden bliver sur, når jeg synger, så det er jeg dog holdt op med 😊

Kontakt mig

Rosenfeldtvej 18, 1.tv., 2665 Vallensbæk str.

Telefon: 29 89 09 49 (Fra kl. 8-9 samt fra kl. 15-16)

E-mail: pernille@bothmann.dk

Du kan også booke tid online

Copyright © 2019 - Pernille Bothmann

Du er meget velkommen til at bruge mine tekster til inspiration.

Hvis du ønsker at benytte eller videregive mine tekster, bedes du angive PernilleBothmann.dk som kildehenvisning. På forhånd tak!