Om mig

Om mig

Jeg ved, at det kræver mod, at tage hånd om sig selv.

Men jeg ved også, at de fleste har det mod i sig.

Mig og min historie

En af mine største ønsker er, at give det videre, at vi skal have det godt. At det er ok at have det godt, og leve et liv i balance.

Det lyder flot det der balance. I virkeligheden handler det for mig om at vi lever et autentisk liv, hvor vi kan være dem vi inderst inde er. At vi finder det sted, i os selv, hvor andres mening, ikke er vigtig. Det vigtigste er hvad vi selv syntes.

Det kan godt være en stor opgave for nogen og for andre, lidt finpudsning. 

 

Min egen rejse startede for alvor da jeg i 2011 gik ned med stress.

Det tog mig ca. 5 år at komme helt på banen igen, for jeg var alt for lang tid om, at tage de signaler jeg fik, alvorligt. I dag har jeg lært, på den lidt hårde måde, at tage ansvar for mit liv. Og hånden på hjertet, det er en stor opgave. Men super fed!

Ja, jeg er stor fortaler for at vi passer på os selv. Og har selv været på en meget lang rejse. Både i forhold til uddannelser, men også, at finde en vej til, at leve et liv jeg trives i og er glad og stolt over.

En af mine forcer er, at jeg er føldt med en stor livsglæde. Den har været min livline, i mange at de oplevelser jeg har haft i mit liv. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har været ked af det, eller bange. Men det har betydet, at jeg har en ukuelig evne til. at vende tilbage til mig selv, og finde glæden også når jeg har trampet rundt i møg!

Jeg har læst bøger, været på kurser, uddannelser og har en bankkonto i viden, som var jeg en millionær.

En af ting som jeg har lært og som jeg er helt vild med, er nemme løsninger. Jeg er opdraget med at det ikke må været nemt. AT jeg ikke må hoppe over hvor gærdet er lavest.

Men det er jo noget sludder. Det må nemlig godt være nemt. Og det der med gærdet, vups, man kan altid finde mig i den lave ende. Ikke fordi jeg er doven.

Men jeg kan altså ikke se pointen i vade rundt i et problem, som nemt kan løses.

Det er som ofte små mindhacks. Og jeg har mange af dem.

Hvis du nu, ser det fra den her vinkel=så blir det lige det nemmere.

At fordele ansvaret rigtigt. ( du har kun ansvar for dig)

Det kan jeg tilbyde dig: 

  • Uddannet Zoneterapeut i 2013

  • Uddannet Tankefeltterapeut hos Heilesen & Mygind i 2016

  • Uddannet Børnekonsulent hos Mette Barfoed i 2018

  • Bars-Behandler hos Birgitte Kongskov Leth i 2019

  • Uddannet mentor i mental sundhed hos Intakt i Slagelse

 

Under min uddannelse til Tankefeltterapeut fik jeg virkelig sat krop og sind sammen. Og alt gav bare mening på en helt anden måde end tidligere. Før kunne jeg jo godt se problematikkerne. Men med den her uddannelse, havde jeg lige pludselig et redskab til, at kunne hjælpe, på en nem og effektiv måde.

Da jeg to min uddannelse som Børnekonsulent lærte jeg meget mere om børn, og mange forskellige muligheder for, at kunne hjælpe dem. Fantastiske værktøjer. Det er så simpelt og nemt, at bruge, og har den vildeste effekt. Børn kan bare noget, og har meget nemmere ved, at give slip på det de ikke trives med. 

Coach i mental sundhed, her har jeg lært om tanker, hvad de gør ved os.

Mange af os går rundt og tror at livet sker imod os. Men faktisk kan vi kun opleve livet gennem vores egen tanker, eller briller. Det er altid de tanker vi tænke i nuet som, vi reagerer på og føler. Besøger vi fortiden, noget som er sket, ja så er det, det vi mærker. Det samme gør sig gældende for den fremtid, som vi ikke kender endnu. Det kan være noget vi er nervøse for ville kunne ske, eller frygter vil ske. Og det kan vi mærke nogen gange i hele kroppen, men især vores følelser.

Så det handler kort fortalt om, at lære at blive mere bevidst om hvad der sker indeni os. At vores tanker ikke kan skade os, selvom de kan føles voldsomme. Ja, det er en helt ny måde, at være i livet på. Det bliver knap så alvorligt, og mere tillildsfuldt, når vi begynder at kunne forstå os selv igennem vores tanker. 

 

Mit fokus i dag, at hjælpe mennesker, både de store og de små, til at finde balancen.

Hvis du tænker at du godt kunne bruge min hjælp, kan du udfylde en besked til mig længere nede.

Det kan også være du har brug for en afklarende samtale, så skriv endelig til mig. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tage en snak.

Kontakt mig

Munkholmvej 378B, 4060 Kirke Såby

Telefon: 29 89 09 49 (Fra kl. 8-9 samt fra kl. 16-17)

E-mail: pernille@bothmann.dk

Du kan også booke tid online

Din besked er sendt