top of page
Nyt billede til hjemmeside 2 louise H.jpg

Lidt om mig

 

 

Uddannet Insideout coach i Danmark ( også kendt som de 3 principper )

Lige nu under uddannelse i London 

Tankefelt terapeut

Arbejder som frivillig unge rådgiver hos Headspace i Roskilde.

 

En af mine største ønsker er, at give det videre, at vi skal have det godt. At det er ok at have det godt, og leve et liv i balance. Og at det ikke er svært, at have det godt, snarer tværtimod. 

Det lyder flot det der balance. I virkeligheden handler det for mig om at vi lever et autentisk liv, hvor vi kan være dem vi inderst inde er. At vi finder det sted, i os selv, hvor andres mening, ikke er vigtig. Det vigtigste er hvad vi selv syntes.

En af mine største forcer er min livsglæde og min kærlighed til livet. 

Som udgangspunkt ser jeg det menneske jeg skal hjælpe, ikke hvad som ikke fungerer eller som er svært. Vi tager tingene i helt roligt og med tålmodighed. 

Vi er alle født bæredygtige, der er bare ingen som har lært os det. 
 

Det kan jeg tilbyde dig: 

  • Uddannet mentor i mental sundhed hos Intakt i Slagelse

  • Under uddannelse hos Aaron Turner og Onethought i London

Coach i mental sundhed, her har jeg lært om tanker, hvad de gør ved os.

Mange af os går rundt og tror at livet sker imod os. Men faktisk kan vi kun opleve livet gennem vores egen tanker, eller briller. Det er altid de tanker vi tænke i nuet som, vi reagerer på og føler. Besøger vi fortiden, noget som er sket, ja så er det, det vi mærker.

 

Det samme gør sig gældende for den fremtid, som vi ikke kender endnu. Det kan være noget vi er nervøse for ville kunne ske, eller frygter vil ske. Og det kan vi mærke nogen gange i hele kroppen, men især vores følelser.

Så det handler kort fortalt om, at lære at blive mere bevidst om hvad der sker indeni os. At vores tanker ikke kan skade os, selvom de kan føles voldsomme. Ja, det er en helt ny måde, at være i livet på. Det bliver knap så alvorligt, og mere tillildsfuldt, når vi begynder at kunne forstå os selv igennem vores tanker. 

 

Mit fokus i dag, at hjælpe mennesker, til at se hvor skønne de er og livet ikke behøver at være svært. 

bottom of page