top of page

Pernille Bothmann

Vores præmis for at være her i verden er at vi skal have det godt.

Velkommen til
nærvær

Nærvær er den af de vigtigste ting, som skal være til stede, når man som menneske har brug for hjælp. I nærværet lander tilliden til, at kunne dele det som føles svært, at være i lige her og nu. 

Her hos mig bliver du lyttet til og mødt lige der hvor du er i livet lige her og nu. Min egen erfaring er, at vi alle har svarene indeni, men for at få øje på dem, har vi brug for et menneske som lytter til os.

For det er ikke svært, at stå i vejen for sig selv når livet driller.

Jeg arbejder ud fra en ny psykologisk forståelse, som hedder insideout. Som ganske enkelt handler om, at vi lever og oplever via vores tanker. Så tænker vi ubehagelige tanker, ja så mærker vi dem som ubehag i kroppen. Og det er uanset om det er angste tanker eller dårlige oplevelser, konflikter vi kan befinde os i, vores forhold til andre mennesker. 

Det er den klassiske psykologi vendt på hovedet. 

Vi kan ikke være glade og samtidig tænke på noget som gør os kede af det. Så vores tanker fortæller os præcist hvor vi befinder os, i vores humør eller state of mind. Det er altid tydeligt at mærke.

Her hos mig, taler vi om det som fylder lige her og nu, og tager udgangspunkt i det. Og så ser vi hvor det fører hen. 

For det er faktisk muligt, at være i indre ro selvom livet raser afsted. For det altafgørende er, hvad vi inderste inde tænker om det vi står i. For vi kan kun styre os selv, ikke andre mennesker eller begivenheder.

Har det gjort dig nysgerrig, så book en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match. 

Hvad handler det om?

 

Det handler om at være til stede i det nu, vi er i. 

Vi taler om lige præcis det, der fylder, som føles virkeligt.

Det eneste sted, vi kan være, er det nu, vi har.

Hvad kræver det?

 

 

Kun at dit barn eller teenager ønsker at få det godt.

Så enkelt kan en start være. 

Hvad skal der til?

 

Det er en god ide at få det flow og den forståelse her på en god og tålmodig måde. Og min erfaring er at dit barn eller teen, selv nemt får øje på hvor det tidligere er gået ”galt”.

De fleste når de bedste resultater efter ca. fem gange.


 

TESTIMONIAL

Pernille er virkelig god til børn. Min søn har svært ved at gå i skole og slås med ondt i maven og hovedpine. Da han mødte Pernille første gang, havde han ikke gået i skole i næsten to år. Han var angst og ulykkelig og ikke i stand til selv at tage kampen med sine problemer op.

 

Da Pernille tilbød at behandle min søn med EFT, var jeg skeptisk, for alt andet var prøvet, og min søn kæmpede med næb og klør imod enhver form for hjælp, jeg forsøgte at få i stand. Men Pernille var ikke psykolog og hun begyndte ikke at bore i følelser eller presse ham til at fortælle. I stedet sludrede hun bare med ham, og fik ham til at grine og slappe af. Hun var rigtig god til at vinde hans tillid, og det gik overraskende hurtigt. Allerede efter ti minutter kunne jeg begynde at få øje på min "gamle" søn igen. Han åbnede op, smilede og var glad!

 

Rom bliver som bekendt ikke bygget på en dag, men da min søn selv bad om at blive tappet af Pernille igen, var jeg ikke i tvivl om, at han selv mærkede, at det hjalp. 

Nu har han fået fem behandlinger, og han er næsten ikke til at kende. Han har stadig sine udfordringer, men mavepinen er væk og hovedpinen er betydeligt mindre. Han er blevet mere social, har fået mod på livet og har fundet kræfterne og troen til at kunne kæmpe for sig selv, og han er begyndt at gå i skole igen. 

 

Pernille er utrolig tillidsskabende, sød og rar at være sammen med. Hun har en særlig evne til at kommunikere med børn uden at tale ned til dem, men med tålmodighed og venlighed. Hun har skabt mirakler for min søn (og mig!) og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Maibrit Jürs

bottom of page