top of page

Hvor tit føler du dig god nok?

Det her er en helt universel følelse som alle burde vade rundt i 24 timer i døgnet.


Men hvor tit er det lige at, vi føler os det, eller ikke føler det?

 

Det er en sjovt nok en følelse, der kan hoppe af, og på, alt efter hvilken situation vi befinder os i.


Og den kommer konstant i spil. Når vi er på arbejde, gør jeg det godt nok, performer jeg som min chef forventer, når jeg mine tal og budgetter.


Når vi er en relation med et menneske vi elsker. Er kommunikationen respektfuld, kærlig og sådan at, uanset hvad vi giver udtryk for, så er vi ok. For hånden på hjertet, vi kan jo alle blive vrede, kede af det, være frustreret, bange, nervøse, bekymrede osv. Men er det ok at, vi giver udtryk for de tanker og følelser vi har i den relation. Bliver vi lyttet til, forstået og acceptereret. Hvis ikke, så falder vi nemt ind i at, jeg er ikke ok, nærmest med et fingerknips!


Er vi forældre, ja så er der nok at gå i krig med. Vi kender vist alle typen så bare altid har styr på det hele. Børne fødselsdage, den der har finger på pulsen og som ved hvad der er in lige nu, bestiller den rigtige kage, har styr på at stille de rigtige spørgsmål til forældremøderne, har styr på alle de ting de skal have med til julehygge og ungerne skal være klædt spændende og nytænkende ud til fastelavn. Og ja jeg kunne blive ved, du kan sikkert sagtens finde på flere punkter.


Lige præcis sådan en type, jeg tager virkelig hatten af her. Det er sejt gået, men det må have kostet blod, sved og tårer eller en kalender og en planlægning jeg slet ikke kender til at holde styr på alt det, i tide. 

Når vi sammenligner os selv med andre, så er det så nemt at komme ind i den der, er jeg er god nok? Av, ja av.


Hvad gør man så?Ja alle gør det så godt de kan. Så stop med at, sammenligne dig selv med andre, for helt ærligt, du kan altid kun se overfladen.Er du mere lykkelig fordi du har styr på det hele?De perioder hvor jeg virkelig havde styr på alt med min søn og skole og diverse aktiviteter. Tja…….så skulle sundheds myndighederne da ikke lige komme uventet på besøg. For kan vi det hele og skal vi det?Det er et skidt sted. Det er det der sted, hvor al kreativitet og selvkærlighed suser ud, i et tempo der fint kan sammenlignes med, lysets hastighed. Kender ikke tallet, gider ikke Google det. Men ved at det går stærkt.


Vi skal være dem vi er, lige præcis så perfekte, og uperfekte som vi overhovedet kan være. Vi må godt shine alligevel.Og du er ok og god nok som du er.Ja du er god nok som du er. Helt perfekt og fantastisk.Vi gør jo alle det bedste vi kan. Det er først når vi ved bedre at, vi kan gøre det bedre og anderledes.
Jeg er god nok!

 

Alt det du siger efter jeg er: det er det som vores hjerne tror på.Så sig til dig selv: jeg er god nok som jeg er!! Sig det hele dagen, hvis det er det som skal til.Livet bliver mere simpelt og nemmere at være i, når vi tager fat i det som giver mening og som gør os godt.Mange kærlige hilsner

Pernille Bothmann

Bonus info: når du virkelig giver den gas med at sige til dig selv at, du er god ok. Føler det helt inde i kroppen, så vil du opleve at dine omgivelser behandler dig på en helt anden måde. Det kan ikke forklares, men skal opleves. Så snyd ikke dig selv :0) men gå i gang med det lille dejlige mantra!
Comentários


_MG_7998_lang_cut_BONUS.jpg

Har du et spørgsmål

til emnet?

bottom of page